Bildekor

Alla typer av fordon

bildekor2

Marknadsför ditt företag med bildekor i Göteborg

Vill du sätta din egen prägel på din bil med hjälp av bilfoliering? Med bildekor marknadsför du ditt företag 24 timmar om dygnet, året runt - maximal synlighet! Det är en otroligt kostnadseffektiv reklam. Det skapar ett förtroende hos befintliga kunder och det kan även leda till en hel del nya. Skylt&co hjälper er med att stripa bilen, vi tar er igenom hela processen, från förslag och skiss till design och färdigställande av bildekor! Vi vill vara det självklara valet för er!

Skylt&co erbjuder designförslag på bildekor

Skylt&co erbjuder skräddarsydda tjänster för bildekaler, bilreklam, dekaler och tryck. Med vår kreativitet kan vi göra en bildekor som är väldigt iögonfallande, där man t.ex kombinerar printade bilder tillsammans med texter, som gör det svårt för medtrafikanterna att inte titta. Fantasin är egentligen det enda som sätter gränser på hur en bildekor kan se ut! Vi hjälper er med allt från designförslag till skärning och montering. Genom många års erfarenhet har vi hög kompetens!

Företagslogga på bilen

Vi gör din bil mer personlig och anpassar ert budskap till ditt fordon! Att sticka ut med smart reklam eller en iögonfallande logga som representerar ditt företag lockar nya kunder till att vilja veta mer! Billigare reklamplats finns knappt! 

Skylt&co - ett självklart val när det kommer till bildekor i Göteborg!

Cellink Bildekor företagsprofil
Elinzity Bildekor Volvo XC60
Bildekor EMC Services
Bildekor VW ID4 för Aspelin Ramm

Vill du få en kostandsfri offert?

    Ditt namn


    Ditt telefonnummer


    Din e-post (obligatorisk)


    Captcha
    captcha