Skylt&Co – Din expert på bildekor i Göteborg

Vill du sätta din egen prägel på din bil eller bilpark med hjälp av bilfoliering? Med bildekor marknadsför du ditt företag 24 timmar om dygnet, året runt - maximal synlighet!

skyltoco-border

Marknadsför ditt företag med bildekor i Göteborg

Kostnadseffektiv marknadsföring med bildekor

Det är en otroligt kostnadseffektiv reklam. Det skapar ett förtroende hos befintliga kunder och det kan även leda till en hel del nya. Skylt&Co hjälper er med att stripa bilen, vi tar er igenom hela processen, från förslag och skiss till design och färdigställande av bildekor! Vi vill vara det självklara valet för er!

Bildekor-intro-inred
VW-ID4-Bildekor-wrap

Skylt&Co erbjuder designförslag på bildekor

Skylt&co erbjuder skräddarsydda tjänster för bildekaler, bilreklam, dekaler och tryck. Med vår kreativitet kan vi göra en bildekor som är väldigt iögonfallande, där man t.ex kombinerar printade bilder tillsammans med texter, som gör det svårt för medtrafikanterna att inte titta. Fantasin är egentligen det enda som sätter gränser på hur en bildekor kan se ut! Vi hjälper er med allt från designförslag till skärning och montering. Genom många års erfarenhet har vi hög kompetens!

Företagslogga på bilen

Vi gör din bil mer personlig och anpassar ert budskap till ditt fordon! Att sticka ut med smart reklam eller en iögonfallande logga som representerar ditt företag lockar nya kunder till att vilja veta mer! Billigare reklamplats finns det knappt!

Skylt&Co - ett självklart val när det kommer till bildekor i Göteborg!

Bildekor-Ford-Transit-Slutagrav

Frågor & Svar
om bildekor

Vad är bildekor?
Bildekor är ett brett begrepp, men förenklat så är det självhäftande budskap i folie vinyl som monteras på en bil eller lastbil. Målet är att nå ut till ännu fler kunder när bilen är ute i trafiken eller parkerad vid mataffären.
När behövs dekor?
Det beror på vilken typ av folie som använts. Vi förespråkar högkvalitativ folie från välkända märken, detta då dom generellt håller längre och är lättare att ta bort när det är dags att sälja bilen. En kombination av värme och stort tålamnod är ett framgångsrecept. Vi kan hjälpa er med demontage, men det är inget vi lämnar ett fast pris på.
Vad kostar dekor?
Foliedekor tillverkas i en mängd olika material, dessa har olika kvalitet och utseende vilket gör att det är svårt att ge en generell kostnad. Ta gärna kontakt med oss och förklara vad du önskar så kan vi oftast ge ett mellan tummen och pekfingret pris.

Så funkar det

Bildekor: Ett effektivt sätt att synas

En långvarig investering som bygger varumärke och synlighet

Beställ skylt
steg för steg

Varje projekt är unikt, och vi arbetar nära dig för att möta era önskemål. Vi erbjuder en helhetslösning, från design till installation. Vårt team säkerställer professionell och säker montering av din skylt.

1. Skissförslag
Utifrån bilmodell och er grafiska profil tar vi fram en passande bildekor.
2. Offert & skyltförslag
Efter vårt platsbesök, tar vi fram en förslagsritning och en offert för er att ta ställning till. Behöver vi ändra något? Storlek, färg eller placering görs dessa ändringar i både förslag och offert.
3. Order / produktion
När vi kommit överens om utformning och investering så startar vi produktionen. Ni får ett leveransdatum i samband med att produktionen startar.
4. Montage
Montage görs oftast i vårt verkstad men kan också ske på plats hos kund efter överenskommelse.

Skyltexperten tipsar

Maximera synlighet med banderoll

Perfekta för evenemang, reklam och kampanjer. Låt oss hjälpa dig.

Skyltexperten tipsar

BIL
DEKOR

Få din bil att sticka ut med bildekor! Från subtila accenter till iögonfallande grafik - vi hjälper dig med det du behöver för att ge din bil ett unikt utseende. Kontakta oss idag för din egna unika bildekor

Skyltexperten tipsar

Synlighet är nyckeln!
Vi hjälper dig med din skylt.
Se alla alternativ.

Få hjälp

Kontakta oss för bildekor i Göteborg

Låt ditt företag synas med våra anpassade fasadskyltar Kontakta Skylt&Co idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att lyfta fram ditt varumärke på ett effektivt sätt. Våra skyltexperter säkerställer att fasadskyltarna blir en framgångsrik del av din marknadsföring. 

nicklas-johansson-skyltoco-2

Nicklas Johansson

Skyltexpert

Direkt: 0734-17 65 90
Mail: nicklas@skyltoco.se

sckyltoco-skyltexpert-michael-high

Michael Skärby

Skyltexpert

Direkt: 0709-32 52 23
Mail: michael@skyltoco.se

skyltoco-få-en-skylt-offert

*Ring oss på 031 -99 55 88

©Skylt&co 2024

Reningsverksgatan 12, 421 47 Västra Frölunda

Skyltco-pos