Skylt&Co – Din expert på väggdekor i Göteborg

Väggdekor är ett fantastiskt sätt att förvandla tråkiga väggar till konstverk, inspirerande budskap eller informativa ytor. Det är en mångsidig och kreativ lösning som kan användas inom en rad olika sammanhang för att förbättra estetiken och kommunicera med besökare, kunder eller medarbetare.

skyltoco-border

Några sätt hur väggdekor kan användas

Skyltfonster-dekor-foretag-identitet-folie

Företagsidentitet

Väggdekor kan användas för att förstärka ert företags varumärke och skapa en enhetlig och professionell utseende i era lokaler. Genom att placera er logotyp, färger eller företagsvärderingar på väggarna kan ni skapa en stark företagsidentitet som imponerar på besökare och kunder.

Skyltfonster-dekor-Kampanj-budskap-glas-folie

Inspirerande budskap

Väggdekor med inspirerande citat, positiva budskap eller konstnärliga uttryck kan skapa en positiv och motiverande atmosfär inom kontorsmiljöer, skolor eller andra platser där människor vistas regelbundet.

Skyltfonster-ledig-lokal-dekor-Kampanj-budskap-glas-folie

Informationsgrafik

Använd väggdekor för att kommunicera viktig information, regler eller vägbeskrivningar. Det kan vara användbart i offentliga byggnader, sjukhus eller butiker för att guida besökare på ett tydligt och effektivt sätt.

Vaggdekor-dekor-kontor-branding-inredning

Kreativ inredning

Väggdekor kan vara en central del av er inredning. Det kan inkludera abstrakta mönster, naturmotiv eller anpassade illustrationer som förbättrar estetiken och atmosfären i era lokaler.

Fonster-bygger-om-dekor-Kampanj-budskap-glas-folie

Tematiska dekorationer

Vid speciella tillfällen eller högtider kan väggdekor användas för att anpassa ert utrymme till ett specifikt tema, såsom juldekorationer, sommarkampanjer eller andra festliga tillfällen som passar er verksamhet.

Oändliga möjligheter med väggdekor

Väggdekor kan skapas i olika storlekar, former och färger för att passa era specifika behov och önskemål. Det är en flexibel och anpassningsbar lösning som kan förvandla era väggar till en levande och kommunikativ del av era lokaler. Oavsett om ni vill förbättra varumärket, skapa en inbjudande miljö eller kommunicera viktig information, kan väggdekor vara ett kraftfullt verktyg för att uppnå era mål. Kontakta oss på Skylt & co så hjälper vi er att skapa skräddarsydda väggdekorationer som förbättrar ert utrymme och kommunicerar på ett kreativt och effektivt sätt.

Vaggdekor-dekor-tapet-folie-kontor-1

Frågor & Svar
om väggdekor

Hur tar man bort väggdekor?
Det beror på vilken folie som använts. I många fall går det att få bort en väggdekor utan att skada väggen. Ibland kan man vara tvungen att måla om efter man tagit ner dekoren.
Hur sätter man upp väggdekor?
En väggdekor kan göras i folie eller som tapet. Olika material kräver olika installationstekniker. 
Vad kostar väggdekor?
Önskar ni hjälp med installationen så hör gärna av er så kan våra erfarna montörer hjälpa er.

Så funkar det

Vi skräddarsyr väggdekor efter dina specifika behov

En långvarig investering som bygger varumärke och synlighet

Beställ väggdekor
steg för steg

Varje projekt är unikt, och vi arbetar nära dig för att möta era önskemål. Vi erbjuder en helhetslösning, från design till installation. Vårt team säkerställer professionell och säker montering av din väggdekor.

1. Platsbesök
I dom flesta fall så behöver vi se skyltplatsen och dess förutsättning. Då ser vi över vilka infästningsmöjligheter det finns? hur skall skylten placeras för maximal synbarhet? Vilka färger, material behöver vi ta hänsyn till? I samband med platsbesöket så tar vi även kontrollmått för att säkerställa och garantera att skylten kommer att passa. Vi tar även mått för att veta vilka typer av lyfthjälpmedel vi kan tänkas behöva vid en installation.
2. Offert & skyltförslag
Efter vårt platsbesök, tar vi fram en förslagsritning och en offert för er att ta ställning till. Behöver vi ändra något? Storlek, färg eller placering görs dessa ändringar i både förslag och offert.
3. Order / produktion
När vi kommit överens om utformning och investering så startar vi produktionen. Ni får ett leveransdatum i samband med att produktionen startar.
4. Installation / montage
Skylten körs ut till skyltplatsen av montörerna. Vi ser till att rätt sky-lift, ställning eller kran finns till montörernas förfogande på montagedagen. 

Skyltexperten tipsar

Maximera synlighet med banderoll

Perfekta för evenemang, reklam och kampanjer. Låt oss hjälpa dig.

Skyltexperten tipsar

BIL
DEKOR

Få din bil att sticka ut med bildekor! Från subtila accenter till iögonfallande grafik - vi hjälper dig med det du behöver för att ge din bil ett unikt utseende. Kontakta oss idag för din egna unika bildekor

Skyltexperten tipsar

Synlighet är nyckeln!
Vi hjälper dig med din skylt.
Se alla alternativ.

Få hjälp

Kontakta oss för väggdekor i Göteborg

Låt ditt företag synas med våra anpassade väggdekor. Kontakta Skylt&Co idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att lyfta fram ditt varumärke på ett effektivt sätt. Våra skyltexperter säkerställer att väggdekoren blir en framgångsrik del av din marknadsföring. 

nicklas-johansson-skyltoco-2

Nicklas Johansson

Skyltexpert

Direkt: 0734-17 65 90
Mail: nicklas@skyltoco.se

sckyltoco-skyltexpert-michael-high

Michael Skärby

Skyltexpert

Direkt: 0709-32 52 23
Mail: michael@skyltoco.se

skyltoco-få-en-skylt-offert

*Ring oss på 031 -99 55 88

©Skylt&co 2024

Reningsverksgatan 12, 421 47 Västra Frölunda

Skyltco-pos