Skylt&Co – Din expert på dörrdekor i Göteborg

Dörrdekor är en kreativ och effektiv lösning för att förvandla vanliga dörrar till imponerande och informativa element. Det är ett praktiskt sätt att använda ytan på dörrar för att kommunicera, dekorera eller marknadsföra på ett unikt sätt. 

skyltoco-border

Sätt att använda dörrdekor

skyltoco-belyst-fasadskylt

Varumärkes-
exponering

Genom att placera er företagslogotyp, slogan eller grafiska element på era entrédörrar kan ni skapa ett starkt och minnesvärt intryck hos besökare och kunder redan vid första mötet

skyltoco-belyst-fasadskylt

Information
& vägledning

Dörrdekor kan användas för att informera om öppettider, regler, kontaktinformation eller vägbeskrivningar, vilket kan göra besöket smidigare och mer givande för era kunder och besökare.

skyltoco-belyst-fasadskylt

Tema & säsongsmarknadsföring

Använd dörrdekor för att anpassa er entré till olika teman eller årstider. Det kan vara juldekorationer, sommarkampanjer eller andra kreativa idéer som fångar uppmärksamheten.

skyltoco-belyst-fasadskylt

Kreativ
inredning

För in lite konstnärlig touch i era lokaler genom att använda dörrdekor som en del av er inredning. Det kan vara abstrakta mönster, naturmotiv eller till och med anpassade illustrationer som förhöjer atmosfären.

skyltoco-belyst-fasadskylt

Kontorsmiljö

Inom en kontorsmiljö kan dörrdekor användas för att avgränsa olika områden, såsom konferensrum, pausrum eller enskilda arbetsplatser. Det skapar en organiserad och estetiskt tilltalande arbetsmiljö.

Vi anpassar dörrdekor efter era specifika behov

Dörrdekor är anpassningsbar och kan skapas i olika storlekar, former och färger för att passa era specifika behov och önskemål. Oavsett om ni är ute efter att förbättra ert varumärke, kommunicera viktig information eller skapa en visuellt tilltalande miljö, kan dörrdekor vara den perfekta lösningen för att utnyttja dörrarnas potential på ett kreativt sätt. Kontakta oss på Skylt & co så hjälper vi er att skapa skräddarsydd dörrdekor som passar era behov och förvandlar era dörrar till konstverk eller informativa element som verkligen stick ut.

Q6A1761

Frågor & Svar
om dörrdekor

Vad är dörrdekor?
Dörrdekor är en skuren eller printad självhäftande folie vinyl. Det kan användas som öppettider,en kampanjtext eller byta färg och utseende på hela dörren. Det är egentligen fantasin som sätter gränserna.
Hur används dörrdekor?
Dörrdekor kan vara bra för att framhäva en butiksentré. Man vill kanske särskilja herr och damtoalett från RWC toalett. Man vill kanske helt byta färg på en dörr för att få en fin kontrast till övriga väggar.
Vad kostar dörrdekor?
Dörrdekor tillverkas i en mängd olika material, dessa har olika kvalitet och utseende vilket gör att det är svårt att ge en generell kostnad. Ta gärna kontakt med oss och förklara vad du önskar så kan vi oftast ge ett mellan tummen och pekfingret pris.

Så funkar det

Vi skräddarsyr dörrdekor efter dina specifika behov

En långvarig investering som bygger varumärke och synlighet

Beställ dörrdekor
steg för steg

Varje projekt är unikt, och vi arbetar nära dig för att möta era önskemål. Vi erbjuder en helhetslösning, från design till installation. Vårt team säkerställer professionell och säker montering av din dörrdekor.

1. Platsbesök
I dom flesta fall så behöver vi se skyltplatsen och dess förutsättning. Då ser vi över vilka infästningsmöjligheter det finns? Hur skall dekoren placeras för maximal synbarhet? Vilka färger, material behöver vi ta hänsyn till? I samband med platsbesöket så tar vi även kontrollmått för att säkerställa och garantera att dekoren kommer att passa. Vi tar även mått för att veta vilka typer av lyfthjälpmedel vi kan tänkas behöva vid en installation.
2. Offert & skyltförslag
Efter vårt platsbesök, tar vi fram en förslagsritning och en offert för er att ta ställning till. Behöver vi ändra något? Storlek, färg eller placering görs dessa ändringar i både förslag och offert.
3. Order / produktion
När vi kommit överens om utformning och investering så startar vi produktionen. Ni får ett leveransdatum i samband med att produktionen startar.
4. Installation / montage
Skylten körs ut till skyltplatsen av montörerna. Vi ser till att rätt sky-lift, ställning eller kran finns till montörernas förfogande på montagedagen. 

Skyltexperten tipsar

Maximera synlighet med banderoll

Perfekta för evenemang, reklam och kampanjer. Låt oss hjälpa dig.

Skyltexperten tipsar

BIL
DEKOR

Få din bil att sticka ut med bildekor! Från subtila accenter till iögonfallande grafik - vi hjälper dig med det du behöver för att ge din bil ett unikt utseende. Kontakta oss idag för din egna unika bildekor

Skyltexperten tipsar

Synlighet är nyckeln!
Vi hjälper dig med din skylt.
Se alla alternativ.

Få hjälp

Kontakta oss för dörrdekor i Göteborg

Låt ditt företag synas med vår dörrdekor. Kontakta Skylt&Co idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att lyfta fram ditt varumärke på ett effektivt sätt. Våra skyltexperter säkerställer att dörrdekoren blir en framgångsrik del av din marknadsföring. 

nicklas-johansson-skyltoco-2

Nicklas Johansson

Skyltexpert

Direkt: 0734-17 65 90
Mail: nicklas@skyltoco.se

sckyltoco-skyltexpert-michael-high

Michael Skärby

Skyltexpert

Direkt: 0709-32 52 23
Mail: michael@skyltoco.se

skyltoco-få-en-skylt-offert

*Ring oss på 031 -99 55 88

©Skylt&co 2024

Reningsverksgatan 12, 421 47 Västra Frölunda

Skyltco-pos