Foliedekor

Skapa uppmärksamhet

foliedekor2

Skapa uppmärksamhet med foliedekor.

Skapa uppmärksamhet kring ditt budskap / varumärke på skyltfönstret, kontorsväggen eller bilen. Det hjälper era kunder att känna igen er, att hitta rätt i era lokaler och bygger även ert varumärke internt bland den egna personalen.

Folie är flexibelt och går att montera på nästan vad som helst. Det gör mediet till ett utmärkt val för t. ex kampanjer , lokaluthyrning, temporär skyltning under en kortare period. Det är enkelt och prisvärt sätt att få ett professionellt utseende. Beroende på vilket vinylmaterial som används kan vi även erbjuda er logo tryckt på bilen, öppettider på t.ex dörrar och fönster, eller till och med på trottoaren utanför din butik. Vinyl lämpar sig också bra i kontorsmiljö som avgränsning eller för att täcka upp under en ombyggnation.

Användningsområdet för foliedekor är i princip oändligt och endast fantasin sätter gränserna.  Kontakta oss så hjälper vi dig, med allt från materialförslag till idéer och självklart montage. Vi har lösningar som täcker det mesta av företagets behov av dekor.

Vill du få en kostandsfri offert?

    Ditt namn


    Ditt telefonnummer


    Din e-post (obligatorisk)


    Captcha
    captcha