Skapa uppmärksamhet med foliedekor i Göteborg

Låt ditt budskap eller varumärke lysa på skyltfönstret, kontorsväggen eller bilen. Detta kraftfulla marknadsföringsverktyg är inte bara en visuell färgklick utan även en praktisk lösning som kan ha en positiv inverkan på din verksamhet på flera sätt.

skyltoco-border

Vårt sortiment av foliedekor

skyltoco-belyst-fasadskylt

Väggdekor

Väggdekor är ett fantastiskt sätt att förvandla tråkiga väggar till konstverk, inspirerande budskap eller informativa ytor. Det är en mångsidig och kreativ lösning som kan användas inom en rad olika sammanhang för att förbättra estetiken och kommunicera med besökare, kunder eller medarbetare.

skyltoco-belyst-fasadskylt

Dörrdekor

Dörrdekor är en kreativ och effektiv lösning för att förvandla vanliga dörrar till imponerande och informativa element. Det är ett praktiskt sätt att använda ytan på dörrar för att kommunicera, dekorera eller marknadsföra på ett unikt sätt.

skyltoco-belyst-fasadskylt

Bildekor

Vi gör din bil mer personlig och anpassar ert budskap till ditt fordon! Att sticka ut med smart reklam eller en iögonfallande logga som representerar ditt företag lockar nya kunder till att vilja veta mer!

Varför foliedekor?

Foliedekor hjälper inte bara era kunder att känna igen er och hitta rätt i era lokaler, utan det bygger också upp ert varumärke internt bland den egna personalen. När medarbetarna ser företagets budskap och identitet tydligt framträda, skapas en känsla av stolthet och gemenskap som kan förstärka företagskulturen.

Q6A1761
Q6A1761

Foliedekor - en prisvärd marknadsföring

Folie är en flexibel och anpassningsbar lösning som kan monteras på nästan vad som helst. Detta gör det till ett utmärkt val för olika ändamål, som kampanjer, lokaluthyrning eller temporär skyltning under en kortare period. Det är ett enkelt och prisvärt sätt att ge din verksamhet ett professionellt utseende och sticka ut i mängden. Beroende på vilket vinylmaterial som används, kan vi erbjuda er att trycka er logo på bilen, visa öppettider på dörrar och fönster eller till och med markera er närvaro på trottoaren utanför er butik. I en kontorsmiljö kan vinyl användas som avgränsning eller för att täcka upp under en ombyggnation, vilket skapar en organiserad och snygg arbetsplats.

Användningsområden för foliedekor

Det fantastiska med foliedekor är att dess användningsområde är nästintill oändligt, och endast fantasin sätter gränserna. Oavsett om ni har behov av dekor för att förbättra ert varumärke, kommunicera speciella erbjudanden eller för att skapa en unik atmosfär, så kan vi på Skylt & co hjälpa er. Vi erbjuder inte bara materialförslag och kreativa idéer, utan tar även hand om hela montageprocessen. Låt oss vara er partner när det kommer till foliedekor, och låt oss tillsammans skapa lösningar som täcker alla era behov och förvandlar er verksamhet till något som verkligen sticker ut.

Q6A1761

Frågor & Svar
om foliedekor

Vad är foliedekor?
Foliedekor är en skuren eller printad självhäftande folie vinyl. Det kan användas som öppettider på en entrédörr, det kan vara en kampanjtext på skyltfönster eller en snygg utsmyckning i personalrummet. Det är egentligen fantasin som sätter gränserna.
Hur används foliedekor?
Foliedekor kan användas på i princip alla underlag. Upplysning, hänvsining, kampanj  eller ändra färg på något är utmärkta användningsområden för foliedekor.
Vad kostar foliedekor?
Foliedekor tillverkas i en mängd olika material, dessa har olika kvalitet och utseende vilket gör att det är svårt att ge en generell kostnad. Ta gärna kontakt med oss och förklara vad du önskar så kan vi oftast ge ett mellan tummen och pekfingret pris.

Så funkar det

Nenonskylt: Ett effektivt sätt att synas

En långvarig investering som bygger varumärke och synlighet

Beställ skylt
steg för steg

Varje projekt är unikt, och vi arbetar nära dig för att möta era önskemål. Vi erbjuder en helhetslösning, från design till installation. Vårt team säkerställer professionell och säker montering av din skylt.

1. Platsbesök
I dom flesta fall så behöver vi se skyltplatsen och dess förutsättning. Då ser vi över vilka infästningsmöjligheter det finns? hur skall skylten placeras för maximal synbarhet? Vilka färger, material behöver vi ta hänsyn till? I samband med platsbesöket så tar vi även kontrollmått för att säkerställa och garantera att skylten kommer att passa. Vi tar även mått för att veta vilka typer av lyfthjälpmedel vi kan tänkas behöva vid en installation.
2. Offert & skyltförslag
Efter vårt platsbesök, tar vi fram en förslagsritning och en offert för er att ta ställning till. Behöver vi ändra något? Storlek, färg eller placering görs dessa ändringar i både förslag och offert.
3. Order / produktion
När vi kommit överens om utformning och investering så startar vi produktionen. Ni får ett leveransdatum i samband med att produktionen startar.
4. Installation / montage
Skylten körs ut till skyltplatsen av montörerna. Vi ser till att rätt sky-lift, ställning eller kran finns till montörernas förfogande på montagedagen. 

Skyltexperten tipsar

Maximera synlighet med banderoll

Perfekta för evenemang, reklam och kampanjer. Låt oss hjälpa dig.

Skyltexperten tipsar

BIL
DEKOR

Få din bil att sticka ut med bildekor! Från subtila accenter till iögonfallande grafik - vi hjälper dig med det du behöver för att ge din bil ett unikt utseende. Kontakta oss idag för din egna unika bildekor

Skyltexperten tipsar

Synlighet är nyckeln!
Vi hjälper dig med din skylt.
Se alla alternativ.

Få hjälp

Kontakta oss för foliedekor i Göteborg

Låt ditt företag synas med våra anpassade fasadskyltar Kontakta Skylt&Co idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att lyfta fram ditt varumärke på ett effektivt sätt. Våra skyltexperter säkerställer att fasadskyltarna blir en framgångsrik del av din marknadsföring. 

nicklas-johansson-skyltoco-2

Nicklas Johansson

Skyltexpert

Direkt: 0734-17 65 90
Mail: nicklas@skyltoco.se

sckyltoco-skyltexpert-michael-high

Michael Skärby

Skyltexpert

Direkt: 0709-32 52 23
Mail: michael@skyltoco.se

skyltoco-få-en-skylt-offert

*Ring oss på 031 -99 55 88

©Skylt&co 2024

Reningsverksgatan 12, 421 47 Västra Frölunda

Skyltco-pos