Montage och Service

Skyltinstallation och service

montage-service2

Montage och service samt underhåll av skyltar.

Våra erfarna montörer installerar alla typer av skyltlösningar, både utomhus och inomhus, belysta och obelysta, fristående eller på fasad, med sky-lift eller ovan entrén till din butik. 

När vi får i uppdrag att tillverka en skylt så kan vi alltid erbjuda montage av densamma. Oavsett var i Sverige, Norden, Europa eller världen så ser vi alltid till att kunden är informerad om när montaget ska ske, Vi kontaktar och går igenom montaget med kunden / montageplatsen i god tid för att dom ska känna sig delaktiga. På detta sätt skapar vi en bra kundrelation även ute på fältet. Vi har valt de bästa montageteamen i Sverige med omsorg, vi värderar det personliga engagemanget och kunskapen allra högst. Våra utvalda montage- och drifttekniker är experter inom sitt område.

Skyltservice & underhåll

För att försäkra oss om att det vi levererar fungerar optimalt oavsett förhållanden. Lämnar vi en produktgaranti. Garantitiden kan förlängas med skräddasydda service- och underhållsavtal för att säkerställa en förstklassig funktion och säkerhet över tid. Detta vet vi att många av våra kunder uppskattar.