Montage och Service

Skyltinstallation och service

montage-service2

Montage och service samt underhåll av skyltar.

Våra erfarna montörer installerar alla typer av skyltlösningar, både utomhus och inomhus, belysta och obelysta, fristående eller fasadskyltar, med sky-lift eller ovan entrén till din butik. 

När vi får i uppdrag att tillverka en skylt så kan vi alltid erbjuda montage av densamma. Oavsett var i Sverige, Norden, Europa eller världen så ser vi alltid till att kunden är informerad om när montaget ska ske. Vi kontaktar och går igenom montaget med kunden / montageplatsen i god tid för att dom ska känna sig delaktiga. På detta sätt skapar vi en bra kundrelation även ute på fältet. Vi har valt de bästa montageteamen i Sverige med omsorg, vi värderar det personliga engagemanget och kunskapen allra högst. Våra utvalda montage- och drifttekniker är experter inom sitt område.

Skyltservice & underhåll

För att försäkra oss om att det vi levererar fungerar optimalt oavsett förhållanden. Lämnar vi en produktgaranti. Garantitiden kan förlängas med skräddasydda service- och underhållsavtal för att säkerställa en förstklassig funktion och säkerhet över tid. Detta vet vi att många av våra kunder uppskattar.

Vill du få en kostnadsfri offert?

    Ditt namn


    Ditt telefonnummer


    Din e-post (obligatorisk)


    Captcha
    captcha