Neonskyltar – För dig som söker den äkta neonkänslan

Neon är kanske det man först tänker på när man nämner ordet skylt. Det har använts som ljuskälla i skyltar sedan 1920-talet. Neonskyltar ger ett vackert sken och en klassisk retrokänsla. Ädelgasen neon avger ett rött sken, men genom att blanda med argon och olika färgade filterglas kan man få fram en mängd olika färger. Gasen fylls i handblåsta glasrör som då bildar neonrör. Neonet har sedan LED-teknikens intåg förlorat marknadsandelar, men på senare tid så har dom blivit populära som inredningsdetaljer och som ett unikt utryck för vissa företag.

skyltoco-border

Välj neonskyltar från Skylt&Co

Skräddarsydda neonskyltar

Vi försöker i möjligaste mån ersätta neon med motsvarande LED-teknik, men där man vill få fram den äkta neon-känslan så finns det inget substitut. Prata gärna med oss om vad ni vill uppnå så försöker vi skräddarsy en lösning som passar just er.

Neonskyltar i Göteborg
Neonskylt till Frölundatorg

Service och underhåll av neonskyltar

En neonskylt varar aldrig för evigt i samma skick som den var när den var ny. Med ett kontinuerligt underhåll håller du den vid liv längre och ni kan njuta av er skylt! Vi renoverar och arbetar även med service och underhåll av befintliga neonskyltar i Göteborg.

Frågor & Svar
om neonskyltar

Vad kostar en neonskylt?
Priset beror på många faktorer, storlek, antal färger, upphängning. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.
Hur fungerar en neonskylt?
Traditionellt neon fungerar genom att man strömsätter neonrörets elektroder. Elektronerna i ädelgasen som finns i rören exiteras, och anger olika ljusfärger. Vi nytillverkar traditonellt neon, men numera är dom flesta "neonskyltarna" utförda i LED-neon vilka fungerar på ett helt annat sätt.  
Kan jag få en neonskylt med egen design?
Självklart! Har du en idé eller skiss så tittar vi gärna på den och återkommer med ett förslag med tillhörande offert.

Så funkar det

Neonskylt: Ett effektivt sätt att synas

En långvarig investering som bygger varumärke och synlighet

Beställ neonskylt
steg för steg

Varje projekt är unikt, och vi arbetar nära dig för att möta era önskemål. Vi erbjuder en helhetslösning, från design till installation. Vårt team säkerställer professionell och säker montering av din skylt.

1. Vad är tillåtet?
Vid placering av skylt utvändigt på fasad eller på mark, behövs i dom flesta fall bygglov (det finns undantag). Fastighetsägarens skyltprogram och stadens skyltpolicy är också viktiga att ta hänsyn till tidigt i projektet.
2. Platsbesök
I dom flesta fall så behöver vi se skyltplatsen och dess förutsättning. Då ser vi över vilka infästningsmöjligheter det finns? hur skall skylten placeras för maximal synbarhet? Vilka färger, material behöver vi ta hänsyn till? I samband med platsbesöket så tar vi även kontrollmått för att säkerställa och garantera att skylten kommer att passa. Vi tar även mått för att veta vilka typer av lyfthjälpmedel vi kan tänkas behöva vid en installation.
3. Offert & skyltförslag
Efter vårt platsbesök, tar vi fram en förslagsritning och en offert för er att ta ställning till. Behöver vi ändra något? Storlek, färg eller placering görs dessa ändringar i både förslag och offert.
4. Order / bygglov
När vi kommit överens om utformning och investering så söker vi i dom flesta fall bygglov hos berörd kommun. När bygglovet godkänts startar vi produktionen. Ni får ett leveransdatum i samband med att produktionen startar.
5. Installation / montage
Skylten körs ut till skyltplatsen av montörerna. Vi ser till att rätt sky-lift, ställning eller kran finns till montörernas förfogande på montagedagen. 

Skyltexperten tipsar

Maximera synlighet med banderoll

Perfekta för evenemang, reklam och kampanjer. Låt oss hjälpa dig.

Skyltexperten tipsar

BIL
DEKOR

Få din bil att sticka ut med bildekor! Från subtila accenter till iögonfallande grafik - vi hjälper dig med det du behöver för att ge din bil ett unikt utseende. Kontakta oss idag för din egna unika bildekor

Skyltexperten tipsar

Synlighet är nyckeln!
Vi hjälper dig med din skylt.
Se alla alternativ.

Få hjälp

Kontakta oss för neonskyltar i Göteborg

Låt ditt företag synas med våra anpassade neonskyltar, Kontakta Skylt&Co idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att lyfta fram ditt varumärke på ett effektivt sätt. Våra skyltexperter säkerställer att fasadskyltarna blir en framgångsrik del av din marknadsföring. 

nicklas-johansson-skyltoco-2

Nicklas Johansson

Skyltexpert

Direkt: 0734-17 65 90
Mail: nicklas@skyltoco.se

sckyltoco-skyltexpert-michael-high

Michael Skärby

Skyltexpert

Direkt: 0709-32 52 23
Mail: michael@skyltoco.se

skyltoco-få-en-skylt-offert

*Ring oss på 031 -99 55 88

©Skylt&co 2024

Reningsverksgatan 12, 421 47 Västra Frölunda

Skyltco-pos