Neonskyltar

Den äkta neon-känslan

neonskylt

För dig som söker den äkta neon-känslan.

Neon är kanske det man först tänker på när man nämner ordet skylt. Det har använts som ljuskälla i skyltar sedan 1920-talet. Neonskyltar ger ett vackert sken och en klassisk retrokänsla. Ädelgasen neon avger ett rött sken, men genom att blanda med argon och olika färgade filterglas kan man få fram en mängd olika färger. Gasen fylls i handblåsta glasrör som då bildar neonrör.

Neonet har sedan LED-teknikens intåg förlorat marknadsandelar, men på senare tid så har dom blivit populära som inredningsdetaljer och som ett unikt utryck för vissa företag.

Skräddarsydda neonskyltar

Vi försöker i möjligaste mån ersätta neon med motsvarande LED-teknik, men där man vill få fram den äkta neon-känslan så finns det inget substitut. Prata gärna med oss om vad ni vill uppnå så försöker vi skräddarsy en lösning som passar just er.

Service och underhåll av neonskyltar

En neonskylt varar aldrig för evigt i samma skick som den var när den var ny. Med ett kontinuerligt underhåll håller du den vid liv längre och ni kan njuta av er skylt! Vi renoverar och arbetar även med service och underhåll av befintliga neonskyltar i Göteborg!

Vill du få en kostnadsfri offert?

    Ditt namn


    Ditt telefonnummer


    Din e-post (obligatorisk)


    Captcha
    captcha