Skylt&Co – Din expert på fasadskyltar i Göteborg

En fasadskylt är en kostnadseffektiv marknadsförare och en möjlighet att ge ett effektfullt första intryck.

skyltoco-border

Specialister på fasadskyltar

Fasadskyltar - Skräddarsydda efter ditt varumärke

Våra fasadskyltar är skräddarsydda efter ditt unika varumärke med hänsyn till den miljö fasadskylten skall sitta i. Det kan vara som fristående bokstäver eller skurna efter just ert företags emblem. Vi tillverkar alla typer av belysta och obelysta fasadskyltar, samtliga i hög kvalitet och anpassade efter er budget. Vi skräddarsyr en fasadskylt med belysning så det passar just ert företag!

Fasadskyltar i Göteborg
Fasadskyltar i Göteborg

Fasadskylt med LED-belysning – Effektivt & Energisnålt

I princip alla belysta fasadskyltar som vi levererar bestyckas med LED-belysning (lysdioder). Vi har lång erfarenhet av LED-skyltar och har byggt upp en kunskap om vilken typ av belysning som lämpar sig för olika typer av skyltar.  Det är en vinst för miljön men också i energi förbrukning. LED-skyltar blir nästintill underhållsfria, eftersom livslängden på lysdioderna är mycket längre än med konventionell teknik. Med dagens teknik kan vi till och med erbjuda LED-baserade skyltar med neon-look. Beställ din LED-belysta fasadskylt hos oss!

Frågor & Svar
om fasadskyltar

Vad är en fasadskylt?
En fasadskylt kan i princip vara vad som helst, men i normala fall så är en fasadskylt er logo / varumärke i belyst eller obelyst form på fasaden. Syftet är tudelat, både som hänvsing för era kunder men också för att förstärka och bygga / spegla ert varumärke.
Hur mycket kostar en fasadskylt?
Med tanke på dom många variabler som påverkar priset så som storlek, placering, teknik, utformning är det omöjligt att svara på det utan att först ta fram ett förslag. Vi hjälper dig hela vägen från förslag till monterad skylt. 
Kan jag designa min egna fasadskylt?
Javisst! Har du en idé om hur du vill att just din fasadskylt skall se ut är du välkommen att maila in en enkel skiss så tar vi fram ett förslag utifrån denna. Vi har kanske synpunkter gällande teknik och storlek men i slutändan är en engagerad kund alltid rolig att arbeta med.
Vad ska man tänka på när man köper fasadskylt?
Det finns mycket att tänka på, allt från storlek, teknik, detaljplan, infästning, vindlaster och givetvis budget. Alla projekt är olika, vi har lång erfarenhet av att hjälpa kunder med dessa frågeställningar så kontakta oss så hjälper vi dig med.

Så funkar det

Vi skräddarsyr fasadskyltar efter dina specifika behov

En långvarig investering som bygger varumärke och synlighet

Beställ fasadskylt
steg för steg

Varje projekt är unikt, och vi arbetar nära dig för att möta era önskemål. Vi erbjuder en helhetslösning, från design till installation. Vårt team säkerställer professionell och säker montering av din skylt.

1. Vad är tillåtet?
Vid placering av skylt utvändigt på fasad eller på mark, behövs i dom flesta fall bygglov (det finns undantag). Fastighetsägarens skyltprogram och stadens skyltpolicy är också viktiga att ta hänsyn till tidigt i projektet.
2. Platsbesök
I dom flesta fall så behöver vi se skyltplatsen och dess förutsättning. Då ser vi över vilka infästningsmöjligheter det finns? hur skall skylten placeras för maximal synbarhet? Vilka färger, material behöver vi ta hänsyn till? I samband med platsbesöket så tar vi även kontrollmått för att säkerställa och garantera att skylten kommer att passa. Vi tar även mått för att veta vilka typer av lyfthjälpmedel vi kan tänkas behöva vid en installation.
3. Offert & skyltförslag
Efter vårt platsbesök, tar vi fram en förslagsritning och en offert för er att ta ställning till. Behöver vi ändra något? Storlek, färg eller placering görs dessa ändringar i både förslag och offert.
4. Order / bygglov
När vi kommit överens om utformning och investering så söker vi i dom flesta fall bygglov hos berörd kommun. När bygglovet godkänts startar vi produktionen. Ni får ett leveransdatum i samband med att produktionen startar.
5. Installation / montage
Skylten körs ut till skyltplatsen av montörerna. Vi ser till att rätt sky-lift, ställning eller kran finns till montörernas förfogande på montagedagen. 

Skyltexperten tipsar

Maximera synlighet med banderoll

Perfekta för evenemang, reklam och kampanjer. Låt oss hjälpa dig.

Skyltexperten tipsar

BIL
DEKOR

Få din bil att sticka ut med bildekor! Från subtila accenter till iögonfallande grafik - vi hjälper dig med det du behöver för att ge din bil ett unikt utseende. Kontakta oss idag för din egna unika bildekor

Skyltexperten tipsar

Synlighet är nyckeln!
Vi hjälper dig med din skylt.
Se alla alternativ.

Få hjälp

Kontakta oss för fasadskyltar i Göteborg

Låt ditt företag synas med våra anpassade fasadskyltar Kontakta Skylt&Co idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att lyfta fram ditt varumärke på ett effektivt sätt. Våra skyltexperter säkerställer att fasadskyltarna blir en framgångsrik del av din marknadsföring. 

nicklas-johansson-skyltoco-2

Nicklas Johansson

Skyltexpert

Direkt: 0734-17 65 90
Mail: nicklas@skyltoco.se

sckyltoco-skyltexpert-michael-high

Michael Skärby

Skyltexpert

Direkt: 0709-32 52 23
Mail: michael@skyltoco.se