Fasadskyltar Göteborg

Kostnadseffektiv marknadsföring, året runt.

montage-service2

En fasadskylt är en kostnadseffektiv marknadsförare och en möjlighet att ge ett effektfullt första intryck.

Våra fasadskyltar är skräddarsydda efter ditt unika varumärke med hänsyn till den miljö fasadskylten skall sitta i. Det kan vara som fristående bokstäver eller skurna efter just ert företags emblem. Vi tillverkar alla typer av belysta och obelysta fasadskyltar, samtliga i hög kvalitet och anpassade efter er budget. Vi skräddarsyr en fasadskylt med belysning så det passar just ert företag!

Fasadskylt med LED-belysning – Effektivt & Energisnålt


I princip alla belysta fasadskyltar som vi levererar bestyckas med LED-belysning (lysdioder). Vi har lång erfarenhet av LED-skyltar och har byggt upp en kunskap om vilken typ av belysning som lämpar sig för olika typer av skyltar. Även traditionella ljuslådor med lysrör utförs numera uteslutande med LED-teknik. Det är en vinst för miljön men också i energi förbrukning. LED-skyltar blir nästintill underhållsfria, eftersom livslängden på lysdioderna är mycket längre än med konventionell teknik. Med dagens teknik kan vi till och med erbjuda LED-baserade skyltar med neon-look. Beställ din LED-belysta fasadskylt hos oss!

Vi vill vara ditt självklara val när det kommer till leverantör av fasadskyltar i Göteborg! Kontakta oss för pris på fasadskylt!

Fasadskylt Nordic Water Mölndal LED
Sjömanskyrkan Fasadskylt LED
Adstream-Entréskylt-Skylt&co-skyltoco-fasadskylt
belysta-led-skyltar
obelysta-skyltar3
skyltprogram

Vill du få en kostnadsfri offert?

    Ditt namn


    Ditt telefonnummer


    Din e-post (obligatorisk)


    Captcha
    captcha