Skapa tydlighet med hänvisningsskyltar

Hänvisningsskyltar spelar ni en avgörande roll när det kommer till att göra besökarens upplevelse smidig och behaglig. Wayfinding handlar om att hjälpa besökaren att enkelt och effektivt hitta rätt. Inte bara en praktiskt viktig uppgift, det är också en möjlighet att stärka och förstärka ert varumärke och koncept.

skyltoco-border

Utformning av hänvisningsskyltar

Skylt&Co förstår vikten av att skapa välutformade hänvisningsskyltar som går hand i hand med besökarens behov och rörelsemönster i er lokal. Genom att analysera era behov och förstå besökarnas flöde kan vi skapa en skyltning som är både tydlig och strukturerad. Vi ser till att er inomhushusskyltning harmoniserar med samma formspråk och materialval som ni använder utomhus för en enhetlig och professionell framtoning. Wayfinding är viktigt i alla miljöer.

Hänvisningsskylt i Göteborg
Hänvisningsskylt till Arena

Våra skyltsystem är flexibla och anpassningsbara

Vi erbjuder dels färdiga skyltsystem som ni kan bygga ut i takt med era behov och tillväxt, eller så skapar vi helt unika lösningar som är skräddarsydda för er specifika verksamhet. Ett typiskt skyltsystem består oftast av en registerskylt som ger översikt, följt av hänvisningsskyltar som leder besökaren rätt, kontorskyltar för att tydligt identifiera olika avdelningar, rumsskyltar för att göra det enkelt att hitta specifika rum, toalettskyltar för att underlätta tillgänglighet och hissskyltar för att guida besökarna till olika våningar. Med Skylt&Co kan ni skapa en komplett och enhetlig skyltningssystem som både förbättrar användarupplevelsen och stärker ert företags image.

Frågor & Svar
om hänvisningsskyltar

Vad är en hänvisningsskylt?
En hänvisningsskylt syftar till att guida en besökare till sin tänkta destination. En hänvisningsskylt ingår oftast i ett system av skyltar som har i syfte att hjälpa besökaren att hitta rätt. Det börjar oftast ute på fasaden och slutar med en rumsskylt.
Vad kostar en hänvisningsskylt?
Priset beror på många faktorer t.ex antal, storlek, antal färger och materialval. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Så funkar det

Skapa tydlig kommunikation med hänvisningsskyltar

En långvarig investering som bygger varumärke och synlighet

Beställ hänvisningsskylt
steg för steg

Varje projekt är unikt, och vi arbetar nära dig för att möta era önskemål. Vi erbjuder en helhetslösning, från design till installation. Vårt team säkerställer professionell och säker montering av din skylt.

1. Platsbesök
I dom flesta fall så behöver vi se skyltplatsen och dess förutsättning. Då ser vi över vilka infästningsmöjligheter det finns? hur skall skylten placeras för maximal synbarhet? Vilka färger, material behöver vi ta hänsyn till? I samband med platsbesöket så tar vi även kontrollmått för att säkerställa och garantera att skylten kommer att passa. Vi tar även mått för att veta vilka typer av lyfthjälpmedel vi kan tänkas behöva vid en installation.
3. Offert & skyltförslag
Efter vårt platsbesök, tar vi fram en förslagsritning och en offert för er att ta ställning till. Behöver vi ändra något? Storlek, färg eller placering görs dessa ändringar i både förslag och offert.
4. Order / produktion
När vi kommit överens om utformning och investering så startar vi produktionen. Ni får ett leveransdatum i samband med att produktionen startar.
5. Installation / montage
Skylten körs ut till skyltplatsen av montörerna. Vi ser till att rätt sky-lift, ställning eller kran finns till montörernas förfogande på montagedagen. 

Skyltexperten tipsar

Maximera synlighet med banderoll

Perfekta för evenemang, reklam och kampanjer. Låt oss hjälpa dig.

Skyltexperten tipsar

BIL
DEKOR

Få din bil att sticka ut med bildekor! Från subtila accenter till iögonfallande grafik - vi hjälper dig med det du behöver för att ge din bil ett unikt utseende. Kontakta oss idag för din egna unika bildekor

Skyltexperten tipsar

Synlighet är nyckeln!
Vi hjälper dig med din skylt.
Se alla alternativ.

Få hjälp

Vi hjälper dig med hänvisningsskyltar i Göteborg

Låt ditt företag synas med våra anpassade fasadskyltar Kontakta Skylt&Co idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att lyfta fram ditt varumärke på ett effektivt sätt. Våra skyltexperter säkerställer att fasadskyltarna blir en framgångsrik del av din marknadsföring. 

nicklas-johansson-skyltoco-2

Nicklas Johansson

Skyltexpert

Direkt: 0734-17 65 90
Mail: nicklas@skyltoco.se

skyltoco-få-en-skylt-offert

*Ring oss på 031 -99 55 88

©Skylt&co 2024

Reningsverksgatan 12, 421 47 Västra Frölunda

Skyltco-pos