Skylt&Co – Specialister på dekor för alla ytor

Välkommen till Skylt&Co! Utöver skyltar och banderoller, är vi experter på att skapa anpassad dekor för en mängd olika ytor. Från fordon till dörrar och väggar, vi förvandlar vanliga ytor till kreativa och effektfulla reklamverktyg.

skyltoco-border

Våra dekorlösningar

skyltoco-belyst-fasadskylt

Bildekor

Förvandla ditt företags fordon till rörliga reklampelare. Med våra anpassade bildekorer kan du effektivt sprida ditt varumärke överallt där dina fordon färdas. Vi erbjuder allt från enkla logotyper till fullständiga omslag.

skyltoco-belyst-fasadskylt

Dörr- och väggdekor

Skapa en inbjudande och professionell atmosfär med skräddarsydd dörr- och väggdekor. Vare sig det är kontorsdörrar, mottagningsområden eller butiksväggar, hjälper våra dekorlösningar dig att skapa en unik och minnesvärd miljö.

skyltoco-belyst-fasadskylt

Kontrastmarkeringar

Viktiga för både säkerhet och tillgänglighet, våra kontrastmarkeringar hjälper till att förtydliga och guida människor i olika utrymmen. De är särskilt användbara i offentliga byggnader och arbetsplatser, där tydlig vägledning är nödvändig.

Skräddarsydd dekor

Vår dekor är mer än bara estetiskt tilltalande; den är skräddarsydd för att passa ditt företags unika behov och mål. Med en kombination av högkvalitativt material och avancerad tryckteknik säkerställer vi att din dekor håller hög standard både visuellt och hållbarhetsmässigt.

Q6A1761
Q6A1761

Dekor - anpassning och flexibilitet

Varje projekt är unikt, och vi är här för att hjälpa dig att göra dina idéer till verklighet. Vårt team av designers arbetar tätt ihop med dig för att skapa anpassad dekor som speglar ditt företags identitet och budskap.

Frågor & Svar om dekor

Vad är en dekor?
Bildekor är ett brett begrepp, men förenklat så är det självhäftande budskap i folie vinyl som monteras på en bil eller lastbil. Målet är att nå ut till ännu fler kunder när bilen är ute i trafiken eller parkerad vid mataffären.
När behövs dekor?
Dekor kan användas på många olika sätt. Upplysning, hänvisning, kampanj eller bara för att det är snyggt.
Vad kostar dekor?
Foliedekor tillverkas i en mängd olika material, dessa har olika kvalitet och utseende vilket gör att det är svårt att ge en generell kostnad. Ta gärna kontakt med oss och förklara vad du önskar så kan vi oftast ge ett mellan-tummen-och-pekfingret-pris.

Så funkar det

Nenonskylt: Ett effektivt sätt att synas

Vår dekor är mer än bara estetiskt tilltalande; den är skräddarsydd för att passa ditt företags unika behov och mål. Med en kombination av högkvalitativt material och avancerad tryckteknik säkerställer vi att din dekor håller hög standard både visuellt och hållbarhetsmässigt.

Beställ fasadvepa
steg för steg

Varje projekt är unikt, och vi arbetar nära dig för att möta era önskemål. Vi erbjuder en helhetslösning, från design till installation. Vårt team säkerställer professionell och säker montering av din skylt.

1. Platsbesök
I dom flesta fall så behöver vi se skyltplatsen och dess förutsättning. Då ser vi över vilka infästningsmöjligheter det finns? hur skall skylten placeras för maximal synbarhet? Vilka färger, material behöver vi ta hänsyn till? I samband med platsbesöket så tar vi även kontrollmått för att säkerställa och garantera att skylten kommer att passa. Vi tar även mått för att veta vilka typer av lyfthjälpmedel vi kan tänkas behöva vid en installation.
3. Offert & skyltförslag
Efter vårt platsbesök, tar vi fram en förslagsritning och en offert för er att ta ställning till. Behöver vi ändra något? Storlek, färg eller placering görs dessa ändringar i både förslag och offert.
4. Order / produktion
När vi kommit överens om utformning och investering så startar vi produktionen. Ni får ett leveransdatum i samband med att produktionen startar.
5. Installation / montage
Skylten körs ut till skyltplatsen av montörerna. Vi ser till att rätt sky-lift, ställning eller kran finns till montörernas förfogande på montagedagen. 

Skyltexperten tipsar

Maximera synlighet med banderoll

Perfekta för evenemang, reklam och kampanjer. Låt oss hjälpa dig.

Skyltexperten tipsar

BIL
DEKOR

Få din bil att sticka ut med bildekor! Från subtila accenter till iögonfallande grafik - vi hjälper dig med det du behöver för att ge din bil ett unikt utseende. Kontakta oss idag för din egna unika bildekor

Skyltexperten tipsar

Synlighet är nyckeln!
Vi hjälper dig med din skylt.
Se alla alternativ.

Få hjälp

Kontakta oss för dekor i Göteborg

Låt ditt företag synas med våra anpassade fasadskyltar Kontakta Skylt&Co idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att lyfta fram ditt varumärke på ett effektivt sätt. Våra skyltexperter säkerställer att fasadskyltarna blir en framgångsrik del av din marknadsföring. 

nicklas-johansson-skyltoco-2

Nicklas Johansson

Skyltexpert

Direkt: 0734-17 65 90
Mail: nicklas@skyltoco.se

sckyltoco-skyltexpert-michael-high

Michael Skärby

Skyltexpert

Direkt: 0709-32 52 23
Mail: michael@skyltoco.se

skyltoco-få-en-skylt-offert

*Ring oss på 031 -99 55 88

©Skylt&co 2024

Reningsverksgatan 12, 421 47 Västra Frölunda

Skyltco-pos