Skylt&Co är er pålitliga partner när det kommer till obelysta skyltar för alla ändamål.

Oavsett om ni behöver en skylt för er reception eller konferensrum, vet vi att materialvalet och detaljerna är av högsta vikt för att skapa rätt intryck. Er skylt är en förlängning av ert företag, den speglar era värderingar och idéer och är det första som många ser när de besöker er. Därför är det avgörande att skylten är både tydlig och hållbar över tid.

skyltoco-border

Obelysta skyltar från Skylt&Co

Formgivning av obelysta skyltar

Hos Skylt&Co erbjuder vi inte bara skicklig formgivning utan även expertis när det gäller materialval. Oavsett om ni föredrar aluminium, akryl, plåt, trä, glas, metall, betong, sten eller till och med frigolit, så kan vi tillgodose era önskemål och behov. Vi förstår att olika situationer kräver olika lösningar, och vi är här för att hjälpa er att välja rätt.

Obelyst skylt till Food Market
Obelyst skylt Logicenters

Obelysta skyltar - En kostnadseffektiv lösning

För de områden där belysning inte är det primära fokuset, som industriområden eller lager- och logistiklokaler, kan en obelyst plåtskylt eller en skylt med extern belysning vara en kostnadseffektiv lösning. Vi har erfarenheten och kompetensen att skapa skyltar som inte bara passar ert syfte utan också er budget. Låt Skylt&Co vara er partner när det handlar om att skapa skyltar som gör intryck och står tidens prövning.

Frågor & Svar
om obelysta skyltar

Vad är en obelyst skylt?
En fasad- eller invändig skylt kan i princip vara vad som helst, men i normala fall så är en obelyst skylt er logo / varumärke i obelyst form på fasaden eller interiör vägg. Syftet är tudelat, både som hänvisning för era kunder men också för att förstärka och bygga / spegla ert varumärke.
Hur mycket kostar en obelyst skylt?
Med tanke på dom många variabler som påverkar priset så som storlek, placering, teknik, utformning är det omöjligt att svara på det utan att först ta fram ett förslag. Vi hjälper dig hela vägen från förslag till monterad skylt. 
Kan jag designa min egna obelyst skylt?
Javisst! Har du en idé om hur du vill att just din obelysta skylt skall se ut är du välkommen att maila in en enkel skiss så tar vi fram ett förslag utifrån denna. Vi har kanske synpunkter gällande teknik och storlek men i slutändan är en engagerad kund alltid rolig att arbeta med.

Så funkar det

Vi skräddarsyr obelysta skyltar efter dina specifika behov

En långvarig investering som bygger varumärke och synlighet

Beställ obelyst skylt
steg för steg

Varje projekt är unikt, och vi arbetar nära dig för att möta era önskemål. Vi erbjuder en helhetslösning, från design till installation. Vårt team säkerställer professionell och säker montering av din skylt.

1. Vad är tillåtet?
Vid placering av skylt utvändigt på fasad eller på mark, behövs i dom flesta fall bygglov (det finns undantag). Fastighetsägarens skyltprogram och stadens skyltpolicy är också viktiga att ta hänsyn till tidigt i projektet.
2. Platsbesök
I dom flesta fall så behöver vi se skyltplatsen och dess förutsättning. Då ser vi över vilka infästningsmöjligheter det finns? hur skall skylten placeras för maximal synbarhet? Vilka färger, material behöver vi ta hänsyn till? I samband med platsbesöket så tar vi även kontrollmått för att säkerställa och garantera att skylten kommer att passa. Vi tar även mått för att veta vilka typer av lyfthjälpmedel vi kan tänkas behöva vid en installation.
3. Offert & skyltförslag
Efter vårt platsbesök, tar vi fram en förslagsritning och en offert för er att ta ställning till. Behöver vi ändra något? Storlek, färg eller placering görs dessa ändringar i både förslag och offert.
4. Order / bygglov
När vi kommit överens om utformning och investering så söker vi i dom flesta fall bygglov hos berörd kommun. När bygglovet godkänts startar vi produktionen. Ni får ett leveransdatum i samband med att produktionen startar.
5. Installation / montage
Skylten körs ut till skyltplatsen av montörerna. Vi ser till att rätt sky-lift, ställning eller kran finns till montörernas förfogande på montagedagen. 

Skyltexperten tipsar

Maximera synlighet med banderoll

Perfekta för evenemang, reklam och kampanjer. Låt oss hjälpa dig.

Skyltexperten tipsar

BIL
DEKOR

Få din bil att sticka ut med bildekor! Från subtila accenter till iögonfallande grafik - vi hjälper dig med det du behöver för att ge din bil ett unikt utseende. Kontakta oss idag för din egna unika bildekor

Skyltexperten tipsar

Synlighet är nyckeln!
Vi hjälper dig med din skylt.
Se alla alternativ.

Få hjälp

Kontakt oss för obelysta skyltar i Göteborg

Låt ditt företag synas med våra obelysta skyltar. Kontakta Skylt&Co idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att lyfta fram ditt varumärke på ett effektivt sätt. Våra skyltexperter säkerställer att fasadskyltarna blir en framgångsrik del av din marknadsföring. 

nicklas-johansson-skyltoco-2

Nicklas Johansson

Skyltexpert

Direkt: 0734-17 65 90
Mail: nicklas@skyltoco.se

sckyltoco-skyltexpert-michael-high

Michael Skärby

Skyltexpert

Direkt: 0709-32 52 23
Mail: michael@skyltoco.se

skyltoco-få-en-skylt-offert

*Ring oss på 031 -99 55 88

©Skylt&co 2024

Reningsverksgatan 12, 421 47 Västra Frölunda

Skyltco-pos